Het is heel eenvoudig! Ga naar de wedstrij en selecteer de Virtuele Stadion knop/tab. Wanneer je het Stadion binnen gaat, selecteer het team dat je aanmoedigt! Voor een opmerking, klik op de tekst box. Wanneer je de eerste keer een opmerking schriijft, de app zal vragen om in te loggen via Facebook. Dit betekendt niet dat 365Scores voor jou gaat posten op Facebook, jij kan zelf kiezen of je iets op Facebook wil plaatsen. We werken eraan om ook te kunnen inloggen via Twitter en Google+.