Wanneer je ziet dat de tijden van de wedstrijden niet correct zijn, bekijk of je de juiste tijdzone heb geselecteerd. Ga naar het hoofdmenu en klik op Instellingen, Tijdzone en kies de juiste Tijdzone (bijvoorbeeld Amsterdam). Nadat je dit hebt gedaan, sluit de app en de volgende keer dat je de app opent is de tijdzone aangepast. Als het probleem zich blijft voordoen laat dit ons weten (Hoofdmenu > Instellingen > Stuur ons feedback).