Het is mogelijk om de applicatie gebruiken zonder Facebook of Google+ login, maar wij raden aan om met Facebook of Google+ in te loggen voor een betere ervaring. Wanneer je met Facebook of Google+ inlogt, gebruiken we jouw favoriete teams uit Facebook of Google+ voor het selecteren van jouw favoriete teams en competities in de applicatie. Inloggen met Facebook of G+ bespaart tijd en maakt jou ervaring met 365Scores beter.