Om notificaties te ontvangen op Android dien je de Google Play Services App geïnstalleerd en geüpdate te hebben. De reden hiervoor is dat de notificaties door Google worden verstuurd. Bekijk daarom of de Google Play Services Ap is geinstalleerd en geupdate naar de laatste versie.

De Google Play Services kan je hier vinden:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gmsgeüpdate

Als dit niet het probleem oplost of je hebt een iPhone, laat dit ons weten (Hoofdmenu > Instellingen > Stuur ons feedback).