Op dit moment is het alleen mogelijk voor iPhone gebruikers om de instellingen te bewaren. Door in het startscherm op linkerbovenhoek te klikken, kom je in het menu. In het menu klik je op iCloud om jouw instellingen te bewaren. Het is geen probleem als je de iCloud nog niet hebt geïnstalleerd, het is mogelijk om dit op elk moment te doen. In de toekomst willen we het voor alle gebruikers mogelijk maken om de instellingen te bewaren.