Wanneer je de eerste keer de 365Scores applicatie opent, selecteer je via de wizard de teams die jij wilt volgen. Kies eerst het land of de regio, hierna zie je welke competities beschikbaar zijn en in de volgende stap selecteer je welke teams je wilt volgen door op de ster te klikken. Wanneer de ster geel is volg je dit team. Je kunt zoveel teams kiezen als jij wilt!

Wanneer je klaar bent met het selecteren van jouw teams, klik op Volgende. Hier kan je ook jouw favoriete competities selecteren.

In de laatste stap van de wizard, kan jij de notificaties voor jouw favoriete teams instellen. Je kunt aangeven welke notificaties je wilt ontvangen per team en/of competitie.